top of page

Onze leden

Bierbeekse TC vzw is altijd trots op de sportieve prestaties van onze leden. Hieronder kan u dan ook kennismaken met een aantal van onze leden en hun knappe prestaties van de afgelopen zomer en de winter van 2019.

De eerste finale van BTC-leden dit jaar! Diederik De Cock en Bram Coenen haalden in het eerste weekend van februari de finale van het dubbel heren (60 ptn.) op het tornooi in Grand Slam Tienen. Zij verloren een spannende wedstrijd met een super tiebreak (7/10)

Een week later is er ook een finale voor Filip Laermans en Mahy Petra. Zij speelden finale op TC Het Zeen in Sterrebeek (DG60). Ze verloren nipt in de super break 8-10. Maar we tellen dit toch als een goede seizoen start!

Gunter Vanderveeren won verschillende internationale toernooien in Duitsland en Zwitserland. Hij was in eigen land ook finalist in Racing Brussel bij Heren 35+.
In het dubbelspel ging de ex-A-internationaal samen met Patrick Van der Velpen aan de haal met de overwinning in de Jonge Wingerd. (categorie 140 ptn.)

Karel Piot was finalist in TC Iris en won in Het Zeen.
Met dubbelpartner Patrick (foto rechts) werd hij finalist in TC Boutersem in 60 ptn. Karel en Filip Laermans wonnen het toernooi in Boutersem in de categorie 40 ptn.
Tot slot won Karel ook het intern padel toernooi van Grand Slam Tienen samen met Eli Beelen.

Gerard Offermans won op Roosendaal het dubbeltoernooi in 140 ptn. met Andreas Vanautgaerden. Hij won ook op Stade Leuven in 60 ptn. gemengd samen met Daphne Bomans.

Elias Snoeijs was in TC De Vloer finalist bij Heren 4 en won het toernooi bij Heren 3.

Symen Ausloos won verschillende AFT-toernooien.