top of page

Activiteiten 2022

6c5a1deb-e391-4e7a-8633-c4a7a49ca4fc.jpg

Spelbreker...

Opgelet, hieronder delen we binnenkort graag de activiteiten die we in 2022 plannen te doen. (we zijn druk bezig dit in orde te brengen, voorlopig staat de kalender van 2021 er nog)

Zoals jullie ook weten is er een mogelijke spelbreker. Alles is dus onder voorbehoud. :(

IMG-20180714-WA0001.jpg

Start zomerseizoen

27 maart

Voor de allereerste keer konden we de winter overbruggen dankzij ons nieuwe All Weather terrein. Maar bon, met het zonnetje in de lucht en de bloesems aan de bomen gaat het sowieso nog toffer zijn. Maak je lidgeld dus in orde, boek je lessen en tel af naar maart!

tennis kids les.jpg

Start lessen

Vanaf 19 april

Na de Paasvakantie starten we de lentelessen. Eerste keer? Of al meer jaren ervaring dan je coach? Bijleren kan je altijd! Stuur een berichtje om je lessen in te plannen.

Afgelopen jaren was er een initiatiedag waarop je de verschillende trainers kon leren kennen. In het kader van de huidige Covid-maatregelen gaat dit niet door.

interclub bierbeekse tc.jpg

Interclub

De interclub wordt op dit moment gepland. De ploegen worden nog volop samengesteld. Wil jij deel zijn van de dames-, heren- of Leuvense Interclub? Strijd je mee voor de glorie van BTC? Ben jij de ideale persoon om te zorgen dat de volledige ploeg op elk moment voorzien is van een frisse pint? Uitstekend. Stuur een mailtje en doe mee!

tennisles bierbeek .jpg

Zomerkampen

1 juli

Geen school? Dat wil zeggen dat er zo veel meer tijd is voor TENNIS! Onze trainers zorgen voor de vakkundige begeleiding van uw kroost. Voor kinderen van 5 tot 14 jaar.

Meer informatie kan je vinden op de website. Klik hier.

DSC_0249.JPG

Discoveries toernooi

Dubbel: 2 juli - 11 juli

Enkel: 16 juli - 25

Het is ondertussen al de vierde editie van het Discoveries Toernooi. En een formule die werkt, die passen we niet aan. Veel tennis, ons prachtig terras, een zomerse cocktail en meer! Wij houden jullie op de hoogte, maar kijken er nu al naar uit.

IMG-20180610-WA0002.jpg

Meer...

Barbecues, buitenlandse stages, openluchtfeestjes, apero's of dubbelavonden en zo veel meer activiteiten en we zouden ze graag allemaal plannen voor jullie. Maar voorlopig kan dit niet.

Langs deze weg beloven we wel al dat we altijd in het oog houden wat mag en veilig kan om er toch een prachtig en gevuld tennisjaar van te maken. 

bottom of page