Start zomerseizoen!

March 29, 2019

De bloesems staan aan de bomen, de bijen zoemen rond en de tennisballen en rackets mogen eindelijk van onder het winterstof gehaald worden. Het zomerseizoen gaat van start! Heb jij je lidgeld al in orde gemaakt? En je lessen geboekt? De voorbereidingen voor de interclub getroffen? Neen? Doe het dan nu en beleef samen met ons een geweldige tenniszomer!

Stage in Tunesië

April 07, 2019

De Bierbeekse Tennisclub organiseert de eerste week van de paasvakantie een tennisstage in Tunesië.

We willen hiermee zowel onze competitiespelers als de recreatieve spelers de kans geven om ons samen voor te bereiden op het volgende zomerseizoen en leuke sportieve momenten samen te beleven. De inschrijvingen zijn afgelopen voor deze stage.

Initiatiedag (opgelet, inschrijven!)

April 21, 2019

Schrijf je in voor onze initiatiedag en leer onze lesgevers kennen. Op Paasmaandag kan je terecht op de club voor enkele introductielessen. Let op! Je moet je inschrijven voor deze gratis lessen. Je ontvangt tijdig alle informatie.

Start lessen

April 20, 2019

Onze trainers tonen jullie vanaf 21 april de kneepjes van het tennisvak! Competitiespeler of volledig onbekend met het gravel? Vijf jaar oud of 55 jaar jong? Dat is niet van belang, wij hebben vast een lesgever die bij jou past. Voor meer info, klik op de foto links. 

Start interclub

April 26, 2019

De leden van de Bierbeekse TC kruisen vanaf 27 april de tennisrackets met clubs uit de regio. Vorig jaar stonden de dames-, heren- en Leuvense interclub garant voor heel wat sfeer op en rond de tennisterreinen. Dit jaar gaan we daar natuurlijk opnieuw voor. Meer informatie over data, tegenstanders en resultaten volgen via de website, mail en Facebook!

Club Barbecue

June 14, 2019

Het concept is even perfect als eenvoudig. Vlees, groentjes, slaatjes, brood, goed gezelschap, een biertje of twee, een cocktailtje en een gezellig terras. Binnenkort volgt alle informatie. 

Discoveries Dubbel Toernooi

July 04, 2019

Vrijdag 5 juli geven we het startschot van onze tweede editie van het Discoveries Dubbel Toernooi. De Bierbeekse TC wordt een week lang de thuishaven voor heel wat dubbel-duo's. Meer info volgt binnenkort!

Discoveries Enkel Toernooi

July 18, 2019

Na de duo's, is het tijd voor de einzelgängers om te tonen wat ze in hun mars hebben. Alle informatie voor de tweede editite van het Discoveries Enkel Toernooi wordt tijdig rondgestuurd. Maar het aftellen, dat is bij deze al begonnen. 

End of Summer Event

September 07, 2019

We sluiten een topzomer in stijl af. Alle details volgen in de zomer.

Please reload