Start zomerseizoen!

March 27, 2020

De bloesems staan aan de bomen, de bijen zoemen rond en de tennisballen en rackets mogen eindelijk van onder het winterstof gehaald worden. Het zomerseizoen gaat van start! Heb jij je lidgeld al in orde gemaakt? En je lessen geboekt? De voorbereidingen voor de interclub getroffen? Neen? Doe het dan nu en beleef samen met ons een geweldige tenniszomer! (start in maart als het weer het toelaat)

Buitenlandse stage

April 04, 2020

De Bierbeekse Tennisclub organiseert opnieuw een buitenlands stage! Voor meer info kan je terecht bij de bestuursleden.

We willen hiermee zowel onze competitiespelers als de recreatieve spelers de kans geven om ons samen voor te bereiden op het volgende zomerseizoen en leuke sportieve momenten samen te beleven. 

Initiatiedag (opgelet, inschrijven!)

April 18, 2020

Schrijf je in voor onze initiatiedag en leer onze lesgevers kennen. Het wordt zeker een mooie zondag met enkele introductielessen op onze club. Let op! Je moet je inschrijven voor deze gratis lessen. Je ontvangt tijdig alle informatie.

Start lentelessen

April 19, 2020

Onze trainers tonen jullie vanaf 21 april de kneepjes van het tennisvak! Competitiespeler of volledig onbekend met het gravel? Vijf jaar oud of 55 jaar jong? Dat is niet van belang, wij hebben vast een lesgever die bij jou past. Voor meer info, klik op de foto links. 

Start interclub

April 24, 2020

De leden van de Bierbeekse TC kruisen vanaf 25 april de tennisrackets met clubs uit de regio.  De afgelopen jaren stonden de dames-, heren- en Leuvense interclub garant voor heel wat sfeer op en rond de tennisterreinen. Dit jaar gaan we daar natuurlijk opnieuw voor. Meer informatie over data, tegenstanders en resultaten volgen via de website, mail en Facebook!

Jeugd Zomerstages. Juli en Augustus!

June 30, 2020

Geen school? Dat wil zeggen dat er zo veel meer tijd is voor TENNIS! Onze trainers zorgen voor de vakkundige begeleiding van uw kroost. Voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Alle nodige informatie volgt snel!

Club Barbecue

May 31, 2020

Het concept is even perfect als eenvoudig. Een vrij dag (Pinkstermaandag), vlees, groentjes, slaatjes, brood, goed gezelschap, een biertje of twee, een cocktailtje en het meest gezellige terras van tennissend België. Binnenkort volgt alle informatie. 

Discoveries Dubbel Toernooi

July 02, 2020

Vrijdag 3 juli geven we het startschot van onze derde editie van het Discoveries Dubbel Toernooi. De Bierbeekse TC wordt een week lang de thuishaven voor heel wat dubbel-duo's. Meer info volgt binnenkort!

Discoveries Enkel Toernooi

July 16, 2020

Na de duo's, is het tijd voor de einzelgängers om te tonen wat ze in hun mars hebben. Alle informatie voor jullie inschrijvingen voor de derde editite van het Discoveries Enkel Toernooi wordt tijdig rondgestuurd. Maar het aftellen, dat is bij deze al begonnen. 

End of Summer Event

September 19, 2020

We sluiten een geweldige zomer in stijl af. Alle details volgen in de zomer.

Please reload