Play safe & Go.jpg

UPDATE NOVEMBER 2020

Het meest recente ministerieel besluit i.v.m. de nieuwe maatregelen die de overheid treft in de strijd tegen Covid-19 kondigt volgende maatregelen aan voor recreatief tennis en padel:

Indoor tennis en padel zijn verboden voor alle leeftijden, zowel voor enkel- als dubbelspel.

Voor jeugd tot 13 jaar (°2008 of later) is outdoor enkel- én dubbelspel toegelaten.

Voor volwassenen en jeugd vanaf 13 jaar is outdoor zowel enkel- als dubbelspel toegelaten. Ook lessen mogen doorgaan (max. 3 deelnemers en 1 lesgever). We adviseren om het aantal spelpartners te beperken!

Sinds 4 mei kunnen we weer spelen onder de strikte 'Play Safe and Go' voorwaarden mits reservatie via het reservatiesysteem. Het reservatiesysteem zal geactiveerd worden zodra we het lidgeld hebben ontvangen. 

Bij betaling van het lidgeld verwachten we dat elk lid stilzwijgend akkoord gaat met de richtlijnen van social distancing en 'Play Safe and Go'  en deze ook strikt zal naleven voor, tijdens en na het tennissen op de club. Regelmatige updates van de richtlijn kunnen geconsulteerd worden op de website van Tennis Vlaanderen.

 

Op aanraden van Tennis Vlaanderen vragen we om tijdens de daluren  terrein 2 en 5 niet te gebruiken zodat er telkens 1 terrein vrij blijft naast 2 gereserveerde terreinen.  

 

Tennislessen zullen opgestart worden voor leden > 12 jaar vanaf 9 mei met max. 2 spelers per veld.

Hiervoor zullen we ook de richtlijnen van Tennis Vlaanderen naleven.

Indien er nog leden zijn die interesse hebben om les te volgen, inschrijven kan nog tot 3 mei 2020.

De exacte tijdstippen worden in aparte mail naar de geïnteresseerden gestuurd voor 6 mei.

 

Privéles:     350  Euro per persoon  voor lessenreeks van 10 lessen

Les per 2 : 180 euro per persoon voor lessenreeks van 10 lessen

 

Wat betreft de  interclub competitie, tornooien en zomerkampen verwachten we snel meer informatie van Tennis Vlaanderen.  

Houd daarom zeker jullie mails, Facebook en Tennis Vlaanderen App in het oog!

 

We rekenen  natuurlijk op de verantwoordelijkheidszin van alle leden elk misbruik of niet naleven van de richtlijnen te melden aan het bestuur zodat iedereen zich veilig kan voelen op onze club. 

 

Samen met jullie hoopt het bestuur op een uitzonderlijk gezond, sportief en fair tennisjaar en hopen we jullie snel terug te zien op onze club.