Schrijf je nu in voor de zomerstage 2020

June 10, 2020

De zomerkampen mogen doorgaan, voor meer informatie klik door en lees er alles over!

Play Safe & Go maatregelen: tennis in tijden van Corona

May 02, 2020

Vanaf maandag vier mei is tennis weer aan de orde in Bierbeek! Maar dit gaat gepaard met enkele veiligheidsmaatregelen die zeer strikt door de club en de leden moeten opgevolgd worden. Lees er meer over op onze Covid-19 pagina.

Activiteitenkalender 2020 online!

February 04, 2020

Beter laat dan nooit! Wij ontwaken uit onze winterslaap om jullie een kersverse activiteitenkalender voor te stellen. Klik hieronder en ontdek wat er op het programma staat in 2020. :D

Stage in Tunesië

October 31, 2018

De Bierbeekse Tennisclub organiseert de eerste week van de paasvakantie een tennisstage in Tunesië.

We willen hiermee zowel onze competitiespelers als de recreatieve spelers de kans geven om ons samen voor te bereiden op het volgende zomerseizoen en leuke sportieve momenten samen te beleven. Voor alle informatie kunt u ons bellen of mailen. Inschrijven voor 15 december 2019.

Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!!

Activiteitenkalender 2019 online!

January 29, 2019

Benieuwd wat er op het programma staat in 2019? Klik hier en vul je agenda voor de komende maanden in. 

Tennis voor de allerjongsten!

September 02, 2018

Vanaf 7 oktober starten we op de Bremt met tennisles voor de allerjongsten. Elke zondagochtend van 10-11u en van 11.15-12.15u voor kleuters en 1e leerjaar. Contacteer onze sectretaris (erna.rutsaert@telenet.be) voor alle info. Met de lesgever wordt besproken in welke groepen elk kind het maximale uit zichzelf kan halen. Tot binnenkort!

Discoveries tornooi

June 12, 2018

Bierbeekse TC vzw kondigt met de nodige trots de eerste editie van haar Discoveries Tornooien aan. Van 6 tot 15 juli en 20 tot 29 juli kan je op BTC terecht voor een dubbel- en enkeltornooi en heel wat randactiviteiten. Lees er alles over op onze tornooipagina.

Nieuwe sponsor BTC!

April 14, 2018

Bij de start van het zomerseizoen kunnen we met veel plezier aankondigen dat D'store Bierbeek een van de nieuwe sponsors van onze club is.

En dat brengt wat voordelen voor onze leden:

 

1. U ontvangt éénmalig, na betaling van uw inschrijvingsgeld vóór 1 mei, een waardebon van 20 euro, vrij op te nemen in D’store, in de periode tussen 1 mei en 15 juni 2018. 

 

2. Daarnaast ontvangt u van D'store een ledenkortingskaart met een geldigheidsduur van een volledig jaar, goed voor 5% korting op al uw aankopen bovenop de permanent lopende kortingen die D'store aanbiedt. Deze extra korting geldt niet tijdens de soldenperiodes in juli en januari. 

 

Elk jaar ontvangt de club ook een bonus ontvangen op basis van alle aankopen die onze leden in de loop van het jaar bij D'store gedaan hebben. Daarmee zullen we heel wat materialen voor de club kunnen aanschaffen. Toon dus elke keer je ledenkortingskaart, zodat jullie aankopen geregistreerd worden.   

 

3. Via een directe link op onze club website kan u ook op de hoogte blijven van speciale (tijdelijke) acties binnen het uitgebreid D'store assortiment. 

Het Interclub seizoen nadert!

April 02, 2018

De temperaturen stijgen langzaam maar zeker, de velden liggen er piekfijn bij, het zomerseizoen breekt aan en dat wil zeggen dat ook de Interclub weer kan starten! 

Lidgeld 2018

February 20, 2018

Onze prijzen van het zomerseizoen en de lessen zijn vanaf nu terug te vinden op onze website!

Gelukkig Nieuwjaar!

January 02, 2018

Bierbeekse TC vzw wenst alle tennisspelers een geweldig jaar! We zullen dat ook zeker goed inzetten op onze New Year's party op 26 januari. Iedereen welkom!

Sterke zomer voor de leden van Bierbeekse TC

September 16, 2017

Bierbeekse TC vzw is altijd trots op de leden van onze club, daarom lijsten we hun zomerse sportieve prestaties op. 

Bierbeekse jeugd leert de club kennen

July 05, 2017

Bij de start van de zomervakantie kregen een aantal groepen jongeren een tennisinitiatie op de zonovergoten terreinen van de Bierbeekse TC. Na een uurtje met onze ervaren trainers konden er al heel wat een aardig balletje slaan. 

Nieuwe prijzen zomerseisoen!

July 04, 2017

De prijzen voor de rest van het zomerseizoen zijn aangepast, alsook voor de lessen. Check onze prijzen verder op deze website. 

Inschrijvingen BBQ Bierbeekse TC

May 25, 2017

Het prachtige weer betekent dat we de barbecue afborstelen, de vleesjes bakken en salades op onze borden scheppen. Meer info kan je vinden op onze evenementenpagina.

Leuvense interclubploeg door naar volgende ronde!

May 22, 2017

Onze Leuvense interclubploeg doet het erg goed. Dus mogen zij door naar de volgende ronde! De volgende ontmoeting is gepland voor vrijdagavond 2 juni. Een selectie foto's van de ploeg is te vinden op de website.

Mooie start van het interclub-seizoen

April 23, 2017

Twee dagen, twee interclubs! Vrijdag 21 april kruisten Bierbeekse TC en De Vloer de degens in de Leuvense gemengde interclub. Een dag later was het tijd voor de eerste interclub van de dames. Zij speelden tegen Herent. Bedankt aan de supporters om er bij te zijn. 1 mei om 16u staat de volgende thuisontmoeting op het programma.

Interclub Dames: Bierbeekse TC vs TC Herent

April 17, 2017

Nu het zomerseizoen er is, gaan de dames ook weer de strijd aan in de Interclub. Zaterdag spelen ze tegen TC Herent. Tot dan!

Clubavonden beginnen opnieuw

April 11, 2017

Op donderdag 13 april starten onze clubavonden weer. Vanaf 20u op de terreinen van Bierbeekse TC. Tot dan!

Lid worden?

February 21, 2017

Het weer is nog niet helemaal mee, maar de lente komt er langzaam maar zeker aan. Hoog tijd dus om je lidgeld voor dit seizoen in orde te brengen. Van zodra wij je betaling ontvangen, heb je toegang tot het reservatiesysteem.

Ontdek ons aanbod lentelessen!

February 10, 2017

Vandaag sneeuwde het dan wel, maar wij kijken al vooruit naar de lente en de zomer.
Ons aanbod lentelessen en zomerlidmaatschap is nu te bekijken op de website.
Twee april starten we ons zomerseizoen. Wij kijken er al naar uit

Beste wensen!

January 03, 2017

Wij wensen jullie een Spetterend en Sportief 2017!

Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 21 januari 2017 om 18 uur voor alle leden en sympathisanten.

Gelieve ons een mailje te sturen voor 16 januari indien jullie aanwezig zullen zijn: bierbeekse.tennisclub@gmail.com 

Binnenkort Nieuwjaarsreceptie!

December 25, 2016

Het is bijna 2017 en de start van een nieuw jaar moet gepast gevierd worden. Binnenkort komen we met alle info over onze Nieuwjaarsreceptie. Roger en de bubbels wachten...

Een website!

December 24, 2016

De Kerstman is geweest en heeft heel wat cadeautjes meegebracht. Het mooiste dat wij onder de boom vonden, was deze nieuwe website. 

Vanaf nu proberen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat er bezig is op de Bierbeekse TC via deze website en onze Facebookpagina. Evenementen, lessen, knappe prestaties van onze leden, het is hier allemaal (of toch zo veel mogelijk) terug te vinden.

In de Pers:

December 14, 2016

Onze eigen Karel Piot deed mee aan het WK racketlon. Regionale zender ROB maakte een verslag.

Please reload